reede, 14. september 2012

Vanakooli võimendi Pioneer SA-710

Sattusin Osta.ee saidil oksjonile, kus müüdi ühte vanakooli võimendit Pioneer SA-710. Võimendi piltide pealt väga ilus välja ei näinud, samuti oli kirjelduses, et heli ragiseb. Mina aga nägin selles kuulutuses ühte väga kaunist retro pilli, mille ka endale sain. Andmete järgi vaatasin, et oma suuruse kohta on väga võimas pill:
Alustasin välimusest: Kõik nupud, augud ning paneelid said korralikult nühitud, niiet lõpptulemuseks vaatas vastu praktiliselt tutikas võimendi, mis pärit 70date lõpust. Kui nüüd vaid heli saaks samale tasesmele.
Võtsin võimendi lahti, ning puhastasin kõik nupud ja potekad piiritusega ning panin õrna kihi täissünt. mootori õli. Testisin heli ning tulemuseks töötasid kõik nupud ideaalselt, samuti oli heli super korras, mis tegi tuju paremaks. Kuna mulle see võimendi nii väga meeldis, vahetasin pea kõik elektrolüütkondensaatorid võimendis välja, kuna need on esimesed, kes ajahambale jalgu jäävad. Tulemus:

Kahjuks aga elu ei ole alati nii roosiline ning olin sunnitud antud võimendi maha müüma, et teises linnas uue eluga alustada. Lohutust pakkus veidi see, et uus omanik oli võimendiga väga rahul :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar